tel. 0381–140 40

Ät gott och trivs på en av Eksjös charmigaste restauranger

Hotellets restaurang serverar hemlagade goda frukostar till sina gäster. Vi tar även emot sällskap och gruppbokningar för luncher och middagar som lagas med råvaror från närliggande gårdar.  Vi kallar det kärlek till maten.

Vi kan ta emot upp till 100 gäster inomhus och 200 på vår veranda och i trädgården. Är det en stående buffé, så kan vi ta upp till 350 gäster utomhus.

Kontakta  oss för mer information och förfrågan om bordsreservation. Vi återkommer till dig så fort som möjligt. Skulle det mot förmodan inte vara möjligt att helt tillgodose dina önskemål så ger vi förslag på en lösning.

Dagens lunch fredag 23/2

Citron bakad rödtunga med sparris, vitvinsås och kokt potatis

Vaxblekarens egengjorda hamburgare med friterad potatis

Hela veckans lunch

Tapas

tis & tors kl. 18-21

Tapas

Varje tisdag, onsdag, torsdag och lördag serverar vi tapas i vår härliga restaurang.
Dessa dagar med start klockan 18. På fredagar har vi oslagbar "after work" med start klockan 16.
Varmt välkomna!

Läs mer
Umgås och trivs

kl
18.00–21.00

Umgås och trivs

After Work för större sällskap i klassisk miljö med anor från 1600-talet. Perfekt för företagsfesten, möhippan. bröllopet, födelsedagsfesten m.m. Varför inte passa på att arrangera en trevlig "afternoon tea bjudning"? kontakta oss för mer information.

Kontakt
Vinprovning

Vinprovning

Vi arrangerar vinprovningar där vår sommelier välkomnar dig på en smakfull resa jorden runt på en unik vinprovning. Var med och prova fem olika viner från fem olika länder i fem olika världsdelar gjorda på fem olika druvor! Kontakta oss för mer information och pris.

Läs mer